Transport Finland is de specialist in de transportwereld

Transport Finland is de specialist in de transportwereld

logo-Freight-Frame

transport naar FinlandWanneer u op zoek bent naar een goed transport bedrijf dat beschikt over vele jaren ervaring, dan bent u bij transport Finland aan het juiste adres! Dit is een zeer groot transportbedrijf met 2 vestigingen in Nederland en Finland. Wanneer u goederen heeft die vervoerd moeten worden, dan zijn deze zeker in goede handen bij hen. Vind alle informatie over Freight Frame op de website.

Alle bestemmingen van transport Finland

elke dag rijden verschillende trailers naar het buitenland vol met goederen. Deze transportwagens rijden naar finland en andere Europese bestemmingen. Dit bedrijf heeft zich door de jaren heen verbreed in bestemmingen en richt zich momenteel op onder andere scandinavische landen zoals Denemarken, Noorwegen, Zweden en de Baltische Staten zoals Estland, Letland en Litouwen. Waar uw producten ook heen moeten, Transport Finland kan deze voor u bezorgen. Dit gebeurd op een snelle en veilige manier.

De Warehouse en Wagenpark van Freight Frame

Freight Frame heeft 2 vestigingen. Een zit gevestigd in Katwijk in Nederland en de andere vestiging is gevestigd in Tampere in Finland. Bij de vestiging in Katwijk zit een groot wagenpark waar 70 trailers staan. hierbij staan ook mega trailers, koeltrailers en kastenwagens. Door al deze verschillende trailers kunnen zij vele verschillende opdrachten aannemen en de producten op de beste manier vervoeren. Ook heeft Freight Frame een grote Warehouse. Deze Warehouse is beschikbaar voor opslag en / of cross dock faciliteiten.

Uw producten zijn bij Freight Frame in goede handen en vervoeren deze snel en veilig.