Bekijk: pakketten SnelGeslaagd

Bekijk: pakketten SnelGeslaagd

snelgeslaagd logo

weekendcursusDe pakketten van SnelGeslaagd zijn uitstekend. Zo heb je een ruime keus, zodat er altijd een pakket bij zit waar jij naar opzoek bent. Ook niet geheel onbelangrijk om te weten, is dat SnelGeslaagd een geweldig slagingspercentage heeft. Dit wordt op de website van het CBR bevestigd. SnelGeslaagd heeft ontzettend veel ervaring als het gaat om autorijlessen. Ik heb hier namelijk zelf gelest en uitstekende ervaringen met het bedrijf. Zo wordt je goed begeleid tijden het lessen en worden alle punten goed en duidelijk aangehaald. Persoonlijk hecht ik daar enorm veel waarde aan.

Echte een aanrader

SnelGeslaagd heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 25 rijlessen mijn rijbewijs heb gehaald. Zo ben ik in een keer geslaagd en daar ben ik hun enorm dankbaar voor. Een rijbewijs kan je namelijk veel geld kosten en al helemaal als je niet goed wordt begeleid. Goede begeleiding zorgt ervoor dat je snel slaagt en niet 50 lessen hoeft te nemen, wat enorm veel geld kost.

Mijn praktijkexamen verliep uitstekend. De examenroute had ik al eens gereden met mijn rijinstructeur die tevens mee was. Tijdens het rijden krijg je een aantal opdrachten die je moet uitvoeren wat vlekkeloos verliep. Dit is tijdens het lessen goed voorbereid en daarom adviseer ik iedereen in Nijmegen om te gaan lessen bij SnelGeslaagd. Een goede voorbereiding is het halve werk!

SnelGeslaagd is goed bereikbaar. Telefonisch en via de mail. Zij staan je graag te woord om jou te helpen!