Op zoek naar een chiptuning bedrijf?

Op zoek naar een chiptuning bedrijf?

Chiptuning

Kon dan langs bij Chiptuning Ede. Daar staat een team met veel ervaring en kwaliteit klaar om u te helpen en uw auto te chiptunen. 

Wat is chiptuning? 

Chiptunen is heel simpel gezegd het sneller maken van de auto. Dat kan op een aantal manieren de manier die het meest wordt gebruikt is. Het opnieuw instellen van de ECU gegevens. Die gegevens zorgen voor een aantal dingen inspuitmoment en hoeveelheid, luchtdruk en nokkenaspositie. Voordat die gegevens veranderd kunnen worden moet je eerst de auto uitlezen dat wordt meestal gedaan via OBDII poort. Wanneer dat is gedaan kunnen de gegevens van de ECU veranderd worden. 

Waarom uw auto chiptunen

Wanneer u uw auto wilt chiptunen heeft u zich meestal al verdiept in het tunen. Zo niet? Bekijk even onze website voor meer informatie. Chiptuning is iets wat de laatste jaren zeer populair is geworden ook wel te snappen want het heeft veel voordelen. Uw auto is sneller op de topsnelheid en het optrekken. Dat is zeer prettig bij stoplichten. Chiptunen is het veranderen van wat software veel mensen denken dat het slecht is voor de auto maar dat is echt niet. Er worden een aantal dingen veranderd die op de auto zitten voor de extreme veiligheid.