Goede service bij STS Holland

Goede service bij STS Holland

Logo STS

transportTwee weken geleden kocht ik een auto . Ik wilde de auto laten verschepen naar een ander land, Waar mijn vakantie huis staat. Het is fijn om een eigen auto te hebben daar. Nadat ik een aantal keren het bedrijf STS Holland voorbij heb horen komen, had ik besloten het via dit vervoersbedrijf te laten verschepen. Het contact opnemen met STS-holland was erg makkelijk. Snel werd er op mijn mail persoonlijk en duidelijk beantwoord. Ik was erg blij met de goede service van STS Holland. Ik was erg onder de indruk over de hoeveelheid wat in een container vervoerd konden worden. Er konden maar liefst 5 auto’s verscheept worden in 1 container! Ook doordat ik mijn eigen vervoers bedrijf mocht kiezen voelde het vertrouwd.

Regelmatig contact

STS-Holland hield mij regelmatig op de hoogte over het vervoersproces. Dit vond ik erg fijn en wist zo dat er weinig fout kon gaan. Bij elke stap werd ik op de hoogte gehouden. Er was altijd iemand waar ik terecht kon met vragen. STS-Holland was zelfs bereikbaar na hun openingstijden. Het contact was dus erg goed. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en raad het zeker aan! Of u nou 1 of 10 auto’s wil verschepen, STS-Holland staat altijd voor je klaar!