Elke berg en heuvel zonder zweet op, met de stromer ST2

Elke berg en heuvel zonder zweet op, met de stromer ST2

stromer

stromer-st2Voor de echte fietsliefhebbers is de stromer ST2 bij dikkenberg de ideale match om elke afstand of berg te berijden zonder enkele moeite.

Voordelen van een Stromer fiets

Door de krachtige motor van de stromer ST2 op het achterwiel, is moeite doen met fietsen verleden tijd. De fietsen zijn verzorgt met extra verlichting, zodat veiligheid voorop staat. Daarnaast is de Stromer ST2 met design afgewerkt, waarbij de kabels netjes zijn weggewerkt. Tot slot hoeft niemand meer bang te zijn voor diefstal! Doordat je de locatie van de stromer ST2 precies kan terug vinden op een smartphone, waar dan ook ter wereld!

Eigen ervaring

Onlangs was ik opzoek naar een e-bike om in de vakantie door Duitsland te fietsen. Door rond te neuzen op het internet kwam ik op de Stromer ST2 van Dikkenberg Tweewielers met goede recensies en uitstekende kwaliteit. Er stond al meteen duidelijk aangegeven dat een Stromer ST2 een krachtige motor heeft dat elke heuvel en berg aankan. Ideaal dus! Ook de verre afstanden die je kan fietsen ermee is super. Ik heb overal naartoe kunnen fietsen, zonder hem steeds op te laden. Voor iedereen die wilt gaan fietsen zonder moeite, raadt ik zeker de Stromer ST2 aan!